Top 200 ciudades  |  

Asociación Empresarial Alzira

Asociación Empresarial Alzira - Alzira

Palabras clave

Alzira empresa cursos
(Esta empresa no ha sido valorada. )

Descripción de Asociación Empresarial Alzira

Qui som

L'Associació Empresarial Alzira és una organització que representa el conjunt d'indústries i comerços d'Alzira, constituïda en 1993, després d'uns anys d'atur fou impulsada per un grup d'empresaris inquiets i preocupats pel be de la Ciutat.
Que fem

L'Associació Empresarial Alzira té com a missió principal promoure i defendre els interessos empresarials oferint un servici de qualitat, així com crear projectes de suport a les empreses responent a les seues necessitats presents i futures.

L'Associació promou i defén els interessos empresarials davant del conjunt d'agents i institucions sociolaborals i econòmiques que repercutixen en l'activitat de les empreses sent la seua vocació final aconseguir un liderat social que servisca de punt de trobada i referent a l'empresariat, prestigiant el seu treball i afavorint a més la cohesió social.
Compromís

Des del punt de vista intern adoptar l'aprenentatge, la millora i l'escolta activa com a normes de comportament exigible en tots els nivells de l'organització, actuant de manera independent d'interessos polítics i socials.

Promoure la cultura de l'acord, la cooperació entre empreses i la millora contínua en el marc de la iniciativa i l'ètica en la vida empresarial.

Mostrar especial atenció a la detecció i seguiment de les necessitats de l'empresariat, tant grans, com a xicotetes empreses, escoltant, coneixent la seua opinió i ajudant a aconseguir objectius concrets.

Participar activament en les distintes institucions, organitzacions empresarials i educatives. en especial amb la Formació Professional i la Universitat.
Aquí podrás encontrar más información:

Esta empresa no ha sido aún evaluada. Compártanos tu experiencia.

Empresas similares en los alrededores

Calle Federico Gómez Clemente, 2, 46600 Alzira

Ubicación de Asociación Empresarial Alzira