DANIEL CORTADA PSICÒLEG


(No hay ninguna reseña)

Datos de contacto

Teléfono
645482785
E-mail
info@cortadapsicoleg.com

Palabras clave

Teràpia Psicològica

Descripción de la empresa

L'objectiu principal de la psicoteràpia que realitzo és basa en fomentar el benestar i la qualitat de vida de cada persona mitjançant les eines adequades de què disposa la Psicologia Clínica, a través d'un procés d’avaluació, diagnòstic i tractament terapèutic.
Des de la consulta tracto cada problemàtica de forma personalitzada, buscant una adaptació a la situació personal de cada pacient en funció de les circumstàncies i etapa vital en que es troba cada persona. Considero primordial una relació terapèutica fomentada des de l’empatia, l’autenticitat i l’acceptació de cada persona, ja que d’aquesta manera es pot aportar un clima terapèutic que faciliti el benestar i l’exploració conjunta en la forma idònia d’aconseguir els objectius establerts.
Treballo des d’enfocaments terapèutics que ofereixen una perspectiva útil i eficaç a cada cas concret, proporcionant els recursos i estratègies que et permetran assolir els teus objectius i aconseguir portar una vida més plena.

Escribe una reseña DANIEL CORTADA PSICÒLEG

* Campo obligatorio
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de usuario y ofrecer contenidos adaptados a sus intereses. Más información