Palabras clave

acell alfa tegar ampans beques boccia bàsquet discapacitat bàsquet discapacitats intel.lectuals bàsquet per a discapacitats intel.lectuals c. e. horitzó deportes enric planas equip b equip c equip c de bàsquet escola vedruna vall esplugues de llobregat fedamar montornés francisco benítez fundació laureus fundació Àlex la salle manresa llamps lliga catalan preferent lliga catalana lliga catalana de boccia lliga preferent lliga preferent catalana material boccia para nuestros héroes prodis ramón noguera recreación sports clubs vila de montornés Ver más
(Esta empresa no ha sido valorada. )

Descripción de Club Minusvalids Horitzo

C. E. HORITZÓ B -35- ENCERT GRÀCIA -14- En la 3a divisió de la Lliga Catalana de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals, l'equip B del C. E. Horitzó va aconseguir una clara victòria davant del conjunt gracienc de l'Encert. Xavi García, amb 4 ràpids contraatacs, va ser l'encarregat d'arrencar el partit a favor dels nois d'Enric Planas amb un parcial de 8 a 0 en el primer quart del partit, que el va deixar vist per a sentència. A partir del segon quart el partit es va anar decantant poc a poc a favor del C. E. Horitzó, aprofitant que el conjunt barceloní basava els seus atacs en tirs de 3 punts amb no massa encert. Pel conjunt vallessà van anotar: Xavier García (12), Aaron Morales (8), José Roldan (6), Albert Almirall (4), Helena Corbella (3) i Tomás Justicia (2). Aquesta victòria serveix per escalar llocs a la classificació amb l'objectiu d'acabar la lliga regular entre els dos primers equips del grup.