Top 200 ciudades  |  

Cases de Ponent

Cases de Ponent - Balaguer
(Esta empresa no ha sido valorada. )

Descripción de Cases de Ponent

Cases de Ponent és una empresa dinàmica, professional i competitiva que basant-se amb el treball rigorós i efectiu, compleix els compromisos adquirits en temps i forma, sense descuidar la seguretat i qualitat dels treballs, així com la disciplina amb les normes i els procediments.

L’equip humà consolidat que integra logo treballa per oferir serveis adaptats a les necessitats dels clients i a les circumstàncies actuals del mercat amb la màxima qualitat i garantia de Servei, brindant esforç, constància, dedicació, capacitat empresarial i professional per no defraudar les expectatives dipositades en nosaltres.

L’òptima relació qualitat-preu, manca de desviacions en el pressupost, així com la fiabilitat en el termini d’execució són els principis empresarials que ens forgen per ser una empresa altament competitiva i equipada, en la que el client tingui un tracte franc i directe.

Cases de Ponent es va crear a l’any 2005, amb la intenció de dedicar-se als serveis de rehabilitació i construcció d’obra nova, habitatges i altres construccions no residencials (naus industrials, locals comercials, naus ramaderes) i col·locació de pedra natural.

Cases de Ponent també és una empresa competitiva en obra pública.

Esta empresa no ha sido aún evaluada. Compártanos tu experiencia.


Ubicación de Cases de Ponent