Top 200 ciudades  |  

Amplia Experience

amplia-experience

Palabras clave

Roadshows fabircación de stands eventos temporales fabricación industrial exposiciones
(Esta empresa no ha sido valorada. )

Descripción de Amplia Experience

A Amplia Experience, donem vida a les teves idees més innovadores. Som experts en la fabricació i disseny industrial de roadshows i estands, proporcionant solucions úniques i funcionals perquè el teu esdeveniment sigui un èxit. Ens trobem a Calaf, Barcelona, i estem preparats per portar els nostres serveis a qualsevol lloc del món.

Ens apassiona treballar amb empreses que volen organitzar roadshows o esdeveniments temporals internacionals, ajudant-les a millorar l'experiència dels seus clients potencials. Sabem que cada projecte és únic, i per això personalitzem cada detall per assegurar-nos que el teu esdeveniment sigui inoblidable. Des del concepte inicial fins a la instal·lació final, a Amplia Experience ens encarreguem de tot, garantint que cada estand i roadshow reflecteixi la teva marca i els teus objectius.

Els nostres clients confien en nosaltres perquè combinem creativitat, innovació i una execució impecable. Si estàs planificant un esdeveniment i vols que els teus assistents visquin una experiència memorable, nosaltres som el teu millor aliat. Vine i descobreix per què Amplia Experience és l'elecció preferida de moltes empreses per als seus esdeveniments internacionals.
Aquí podrás encontrar más información:

Esta empresa no ha sido aún evaluada. Compártanos tu experiencia.

Empresas similares en los alrededores


Ubicación de Amplia Experience